Henkilökuntamme

Henkilökuntamme koostuu tarkkaan valituista, alalla pitkään toimineista ammattilaisista. Pirkanmaan yritysvälitys auttaa yritysmyynnissä tai toimitilojesi myynnissä ja vuokrauksessa. Toimimme Tampereella, mutta hoidamme myös Kuopion alueen yritysten kauppoja ja tilojen vuokrausta ja myyntiä. Ota yhteyttä ja kysy lisää asiantuntijoiltamme.

Tapani Tauriainen

Tapani Tauriainen

Partneri

Yritysvälittäjä, LKV Tapani Tauriainen on työskennellyt pankeissa, vakuutusyhtiössä ja järjestöissä vajaat kaksikymmentä vuotta ennen yrityskauppiaan ja tilintarkastajan uraa. Ensimmäinen kokemus yrityskaupasta tuli vuonna 1978, kun ravintola Tiiliholvi vaihtoi omistajaa. Sen jälkeen hän on ollut mukana lukuisissa yrityskaupoissa niin yritysten ostajien kuin myyjien apuna kaupanteon kiemuroiden ratkaisemisessa. Tauriainen on toiminut 14- vuotta auktorisoituna tilintarkastajana. Hän on koulutukseltaan hallintotieteiden maisteri. Tapani Tauriaisen toimipaikka on Pirkanmaan yritysvälityksen tiloissa Tampereen Keskustorilla. 

p. 050 5962541
sähköposti: tapani.tauriainen@yrityskauppakeskus.net
toimipaikka: Aleksis Kiven katu 24 B III krs (Keskustorin reunalla)

Matti Laine

Matti Laine

Partneri

Ekonomi Matti Laine konsultoi suomalaisia pk-yrityksiä. Hän on työskennellyt mm. Suomen Kulutusosa Oy:n talouspäällikkönä, SYP:ssä yritysasiamiehenä sekä kehitysyhtiö Manconin palveluksessa yritysten kehitystehtävissä. Nykyisin hän toimii myös Pirkanmaan Yritysvälityksessä yritysvälittäjänä ja arvonmäärittäjänä. 

Matti Laine on suorittanut HTM-tutkinnon vuonna 1984 ja toiminut HTM-tilintarkastajana vuosina 1984–1990. Ekonomi Matti Laine tekee vaativia taloushallinnon neuvonta- ja konsulttitoimeksiantoja pienille ja keskisuurille yrityksille taloushallinnon kehittämiseksi. Lisäksi hän kouluttaa pk-yritysten johdolle tuloslaskelman, taseen ja tunnuslukujen tulkintaa sekä kassavirtapohjaista budjetointia.

p. 0400 632 204
sähköposti: matti.laine@yrityskauppakeskus.net
toimipaikka: Aleksis Kiven katu 24 B III krs (Keskustorin reunalla)

Rauno Toikka

Rauno Toikka

Partneri

Ekonomi Rauno Toikka konsultoi pk-yrityksiä. Hän on työskennellyt mm. Osuuspankkiryhmässä pankinjohtajana 17 vuoden ajan ja toiminut tilitoimistoyrittäjänä Lempäälässä 15 vuoden ajan. Nykyisin hän toimii Pirkanmaan Yritysvälitys Oy:ssä partnerina ja yritysvälittäjänä. 

Rauno Toikka on suorittanut kiinteistövälittäjätutkinnon LKV, kirjanpitotutkinnon KLT ja isännöitsijätutkinon ITS. Hänellä on 13 vuoden kokemus yritysvälittäjänä ja yli 30 vuoden kokemus yrityskaupoista.

p. 040 5205900
sähköposti: rauno.toikka@yrityskauppakeskus.net
toimipaikka: Piiponraitti 1, 37500 Lempäälä

Jarno Laaksonen

Partneri

Jarno Laaksonen on suorittanut talouden ja tekniikan opintoja. Hän on toiminut Talouspäällikkönä ja Controllerina teollisuuden ja rakentamisen ympäristöpalveluihin keskittyneen monikansallisen yrityksen tytäryhtiössä. Hän on toiminut yrittäjänä keskikokoisessa tilitoimistossa ja rakennusalan tuotteita maahantuovassa yrityksessä. Jarno Laaksonen toimii Yrittäjät -järjestön paikallisyhdistyksen puheenjohtajana. Hänellä on myös useamman vuoden kokemus hallitustyöskentelystä keskisuuressa energiayhtiössä. 

p. 0400 814811
sähköposti: jarno.laaksonen@yrityskauppakeskus.net
toimipaikka: Aleksis Kiven katu 24 B III krs (Keskustorin reunalla)

Jouni Latva-Pirilä

Partneri

Jouni Latva-Pirilä on koulutukseltaan insinööri ja kauppatieteiden maisteri. Hän on toiminut pitkään myynti- ja palveluorganisaatioiden esimiestehtävissä mm. tietoliikenne- ja vakuutusalalla. Yritysvälityksen ohella Jouni toimii yrittäjänä konsultoiden ja valmentaen asiakasyrityksiä monipuolisesti erilaisissa liiketoiminnan muutoksen ja kehityksen tilanteissa.

p. 050 3609922
sähköposti: jouni.latva-pirila@yrityskauppakeskus.net
toimipaikka: Aleksis Kiven katu 24 B III krs (Keskustorin reunalla)

Suosittele meitä