Henkilökuntamme

Henkilökuntamme koostuu alalla pitkään toimineista ammattilaisista. Asiantuntijamme ovat käytettävissäsi hyvin laajasti erilaisissa yrityksen myyntiin, ostamiseen ja muihin yritysjärjestelyihin liittyvissä kysymyksissä.

Tapani Tauriainen, Partneri

Yritysvälittäjä, revisioneuvos,HTM,  LKV Tapani Tauriainen on työskennellyt ennen yritysvälittäjän ja tilintarkastajan uraa 20 vuoden ajan pankeissa, vakuutusyhtiössä ja järjestöissä. Ensimmäinen kokemus yrityskaupasta tuli vuonna 1978, kun ravintola Tiiliholvi vaihtoi omistajaa. Sen jälkeen hän on ollut mukana lukuisissa yrityskaupoissa niin yritysten ostajien kuin myyjien apuna kaupanteon kiemuroiden ratkaisemisessa. Tapani on toiminut 14 vuotta auktorisoituna tilintarkastajana ja on suorittanut LKV tutkinnon ja auktorisoitu yritysvälittäjä -tutkinnon (AYT)

. Puh. 050 5962541
sähköposti: tapani.tauriainen@yrityskauppakeskus.net
toimipaikka: Peltokatu 26, 33100 Tampere (Technopolis)

Matti Laine, Partneri

Ekonomi Matti Laine konsultoi suomalaisia pk-yrityksiä. Matti on suorittanut HTM-tutkinnon vuonna 1984 ja toiminut HTM-tilintarkastajana vuosina 1984–1990. Hän on työskennellyt mm. Suomen Kulutusosa Oy:n talouspäällikkönä, SYP:ssä yritysasiamiehenä sekä kehitysyhtiö Manconin palveluksessa yritysten kehitystehtävissä. Nykyisin hän toimii Pirkanmaan Yritysvälityksessä yritysvälittäjänä ja arvonmäärittäjänä. Yrtiysvälityksen ohella hän toteuttaa vaativia taloushallinnon neuvonta- ja konsulttitoimeksiantoja pk-yrityksille taloushallinnon kehittämiseksi. Matti myös kouluttaa pk-yritysten johdolle tuloslaskelman, taseen ja tunnuslukujen tulkintaa sekä kassavirtapohjaista budjetointia.

 

Puh. 0400 632 204

sähköposti: matti.laine@yrityskauppakeskus.net

toimipaikka: Peltokatu 26, 33100 Tampere (Tecnopolis)

Rauno Toikka, Partneri

Ekonomi Rauno Toikka konsultoi pk-yrityksiä. Hän on työskennellyt mm. Osuuspankkiryhmässä pankinjohtajana 17 vuoden ajan sekä tilitoimistoyrittäjänä Lempäälässä 15 vuoden ajan. Nykyisin hän toimii Pirkanmaan Yritysvälitys Oy:ssä partnerina ja yritysvälittäjänä. Rauno on suorittanut LKV-kiinteistövälittäjätutkinnon, KLT-kirjanpitotutkinnon ja ITS-isännöitsijätutkinon ja auktorisoitu yritysvälittäjä -tutkinnen (AYT). Hänellä on 19 vuoden kokemus yritysvälittäjänä ja yli 30 vuoden kokemus yrityskaupoista.

 

Puh. 040 5205900

sähköposti: rauno.toikka@yrityskauppakeskus.net

toimipaikka: Piiponraitti 1, 37500 Lempäälä

Jarno Laaksonen, Partneri

Jarno Laaksonen on suorittanut talouden ja tekniikan opintoja. Hän on toiminut talouspäällikkönä ja controllerina teollisuuden ja rakentamisen ympäristöpalveluihin keskittyneen monikansallisen yrityksen tytäryhtiössä sekä yrittäjänä keskikokoisessa tilitoimistossa ja rakennusalan tuotteita maahantuovassa yrityksessä. Jarno toimii yrittäjäjärjestön paikallisyhdistyksen puheenjohtajana. Hänellä on myös useamman vuoden kokemus hallitustyöskentelystä keskisuuressa energiayhtiössä.

 

Puh. 0400 814811

sähköposti: jarno.laaksonen@yrityskauppakeskus.net

toimipaikka: Peltokatu 25, 33100 Tampere (Technopolis)

Jouni Latva-Pirilä, Partneri

Jouni Latva-Pirilä on koulutukseltaan insinööri ja kauppatieteiden maisteri. Hän on toiminut pitkään myynti- ja palveluorganisaatioiden esimiestehtävissä mm. tietoliikenne- ja vakuutusalalla. Yritysvälityksen ohella Jouni toimii yrittäjänä konsultoiden ja valmentaen asiakasyrityksiä monipuolisesti erilaisissa liiketoiminnan muutoksen ja kehityksen tilanteissa. 

Puh. 050 3609922

sähköposti: jouni.latva-pirila@yrityskauppakeskus.net

toimipaikka: Peltokatu 26, 33100 Tampere (Technopolis)